Fröccsbusz.hu

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Indul a FRÖCCSBUSZ franchise!

 

Társaságunk franchise partnereket keres az ország egész területéről!
 
A fröccsöt népszerűsítő vállalkozás közel két éves működés után franchise csomagot kínál és partnereket keres az egész ország területéről.
 
A Fröccsbusz Kft. egy korábbi, állami támogatással megvalósuló fröccskampány során találkozott a fröccsbusz koncepcióval. Az alapötlet nagyon elnyerte tetszésünket és annak alapján megálmodtunk egy olyan vállalkozást, amely nem időszakos kampányokat valósít meg, hanem egész éves működésre képes. Korábban a sétarepülős vállalkozásához promóciós célokra használtunk egy VW Transporter típusú (36 éves) kisbuszt, melyet átalakítottak, és olyan arculatot hozott létre, melynek középpontjában a hungarikumnak számító hűsítő ital áll. 2011 májusa óta már három ilyen egység készült el, áprilistól pedig már franchise rendszerben lehet csatlakozni a csapathoz.
 
 
 

 

 

Több magyar híresség is örömmel fogyasztja a Fröccsbuszokból kínált italokat. A képen Hevesi Tamás ül a volán mögött.

 

 

 

 

 

·         A Fröccsbuszokkal alapvetően kisebb-nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon találkozhatunk, de az egység például fix helyen is üzemelt lsd. balatonszárszói strand
·          Magyarországon hét turisztikai régiót lehet elkülöníteni. A tervek szerint minden régióra jutna egy- egy Fröccsbusz, amely három megye területét fedné le úgy, hogy a franchise partnerek érdekei ne sérüljenek.
·         Olyan potenciális partnerek jelentkezését várja a vállalkozás, akik rátermettek egy ilyen vendéglátó egység üzemeltetésére. Releváns szakmai tapasztalat nem feltétlenül szükséges, mivel könnyen elsajátíthatóak a buszok működtetéséhez szükséges teendők.
·          Ideálisan két fős személyzetre van szükség egy Fröccsbuszba, melyek ’B’ típusú
jogosítvánnyal vezethetőek, de van, hogy érdemesebb szállítani őket egy hosszabb táv megtételénél.
·         A nyári fesztiválidőszak elteltével sem kényszerülnek garázsba a buszok, mivel a téli hónapokban forralt borral és meleg teával vesznek részt a különböző vásárokon és rendezvényeken. Így kiküszöbölhető a szezonalitás, és egész éves működésre válnak alkalmassá a járművek.

 

A FRÖCCSBUSZ egy dinamikusan fejlődő, előre törő márkát, sikeres termékeket, teljes körű PR és kommunikációs stratégiát, illetve egy gyakorlatban sokat próbált a hazai fröccs és borkultúra népszerűsítését is segítő koncepciót kínál Önnek.

Franchise partnereként Ön kap egy kizárólagos működési területet, teljes körű képzést, a legjobb beszerzési kondíciókat, hatékony munkafolyamatokat, melyek a gyakorlatban már bizonyítottak, és bekerül egy üzleti közösségbe, mely azonos célokat tart szem előtt.     

 

 

 

 

A FRÖCCSBUSZ  a sok- sok gasztró terület közül az igen erős fejlődési trendet mutatja.

Ez Önnek, mint kezdő vállalkozásnak egy biztos és egyre bővülő piacot jelent. Mi ezt a sikermodellt ültetjük át a gyakorlatba friss hozzávalókkal, kitűnő minőséggel és teljes megbízhatósággal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jelentkezés, információ kérés:

 Tel.:     06-1-2636212
 Mob.:   06-70-3946399
              06-70-3946397

 

Fröccsbusz a Facebook-on!

Fröccsbusz a Twitteren!

Csatornánk a YouTube-on!