Fröccsbusz.hu

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/ftp/froccsbusz/weblap/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Haverok. Buli. Fröccs. Híres ember. „Ha unod a narancsot…”

Hajdani Jedlik Ányos „spriccer”-ét Vörösmarty még az 1842. évben másként mentve „fröccs” –re cserélte és ezzel egyben el is indult a bor és a szódavíz ezerféle elegyének története.

Mint képeinken látható a XXI. század hazai hírességei, köztük a fiatalok körében ismert „celebek” és a zeneirodalom komoly, de vidám stíljét képviselő operettisták valamint a megasztár győztes és az űrhajós is szívesen válik egy-egy pohár erejéig fröccsöntővé.
 
Naná, hogy nem a mű anyagra kell gondolni! A természetesség alapkövetelmény, jó bor, jó szódavízzel, gyöngyöző koktél, ami a hazai beach- eken népszerűségben tuti maga mögé szorítja a mojito-t és ez így van jól, mert a hazai, azért mégis hazai. Mondhatni Hungaricum - ez az ital bizony magyar találmány!
 
Ahogy magyar agy szülte a Fröccsbuszt is, amely a hazai borkultúra különleges és rendkívüli nagykövete is lehetne. Gyanítjuk, hogy lesz is, ha a nyáron a Debreceni pulykafesztiválon kezdett,  a pilismaróti Karasna fesztiválon, illetve Balatonlellén, a Magyarok Világtalálkozóján folytatott sorozat továbbra is ilyen gördülékenyen halad!
 
A Fröccsbuszra eddig is sokan váltottak jegyet, de nem menet-, hanem inkább maradós jegyet, merthogy a hangulat és a jókedv igazán marasztaló.
 
Képeink eredeti felvételek, a szereplők valóban a Fröccsbuszban ültek, fotoshop kizárva. Ha legközelebb találkoznak a rajtuk szereplő Nagy Fröccsöseinkkel, ne feledjék megkérdezni őket: mi a kedvenc italuk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fröccsbusz a Facebook-on!

Fröccsbusz a Twitteren!

Csatornánk a YouTube-on!